Wat doen we?

De activiteiten met bucket beats, trommelen op emmers zorgen voor een hoge betrokkenheid bij de leerlingen en versterken hun onderlinge band.

Als leerkracht krijg je een unieke gelegenheid om ook op een andere manier naar de leerlingen van je eigen klas te kijken!
Voorbeelden uit mijn praktijk zijn:

  • In de speur-of puzzeltocht in het bos komen alle groepjes langs om een korte trommelactiviteit te doen
  • De hele dag staat in het teken van culturele activiteiten: iedere klas komt langs in de gymzaal om te trommelen, op OB-,MB-,en BB- niveau. Een vervolg kan zijn een uitwisseling met de leerkrachten, wat zagen ze bij hun leerlingen, hoe houden zij "orde", wat betekent creativiteit voor hun?
  • Een geslaagde activiteit tijdens de studenten introweek
  • Leerlingen van groep 8 leerlingen werken een aantal middagen aan een trommelstuk voor de eindmusical
  • "Eindelijk hebben de VMBO leerlingen lol én aandacht voor elkaar tijdens de Kunstzinnige Vorming lessen!" aldus een leerkracht/mentor VMBO.
  • Tijdens het lesgeven aan de internationale schakelklassen (van leerlingen die pas kort in Nederland zijn) zijn er door de manier van lesgeven weinig taal en cultuurproblemen. Trommelen is een universele taal!

 

Training/consultatie op de school:

Ik kan in workshopvorm een aantal voorbeeldlessen aan het team geven, of met de leerkracht lessen muzikale vorming voorbereiden en samen geven in de eigen klas.

Lees ook de pagina OP UW STUDIEDAG voor verdere info.

U kunt contact met mij opnemen om uw wensen kenbaar te maken.

Foto impressies

Wat doe ik nog meer?

Ook feesten, muziekles op school, een studiedag en muziekles op maat behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen neem gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord om een programma op maat voor u in elkaar te zetten en/of om u een vrijblijvende prijsopgave te doen toekomen. Klik hier om direct naar mijn contactpagina te gaan.

Sla je vrij, plezier met ritme, emmers, metaal en andere materialen is gevestigd in Arnhem.

Volg mij ook op    Beat for Freedom