Wat doen we?

In beweging komen met ritme.

Tijdens een studiedag, tussen de vergaderingen door, kan spelen met ritme een ontspannende, bindende en energie gevende activiteit zijn. Het verhoogt het rendement van uw studiedag, omdat de deelnemers weer met hernieuwde energie aan de slag gaan. Trommelen werkt ook gemakkelijk in een internationaal gezelschap. Iedereen spreekt immers de taal van muziek. Taal- en cultuurbarrières vallen weg.

Door mijn specialiteit, het observeren van mensen tijdens hun muzikale activiteiten, kan ik zorgen voor een verdieping. Hierbij kan ik ook gebruik maken van een scala aan percussie instrumenten.

Er is een verschil tussen spelen als ontspannende, bindende of energie gevende activiteit en spelen als middel om bestaande patronen in een team te duiden en daaraan te werken. Ik ben goed in staat om een team te coachen, door het voor mij zichtbare en hoorbare te benoemen, zonder de speelse sfeer uit het oog te verliezen. Zo kan er daadwerkelijk een verandering in een team ontstaan.

Soms werk ik samen met andere professionals: een samenwerking met een acteur, verhalenverteller, danser, stemkunstenaar, beeldend kunstenaar of met andere muzikanten.

Voorbeelden uit mijn praktijk zijn:

  • Tussen de diverse theoretische en praat sessies kan je ook kiezen voor trommelen op emmers
  • Een stem en drumstick compositie van 15 minuten met een volle zaal congresgangers
  • Een ritmeworkshop met als thema leiderschap
  • Workshop action painting op live muziek
  • Workshop wat is creativiteit: maak je eigen compositie
  • Workshop aandacht voor jezelf √©n elkaar!

 

Foto impressies

Wat doe ik nog meer?

Ook feesten, muziekles op school, een studiedag en muziekles op maat behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen neem gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord om een programma op maat voor u in elkaar te zetten en/of om u een vrijblijvende prijsopgave te doen toekomen. Klik hier om direct naar mijn contactpagina te gaan.

Sla je vrij, plezier met ritme, emmers, metaal en andere materialen is gevestigd in Arnhem.

Volg mij ook op    Beat for Freedom